Wedstrijdverslagen

Senioren 1. S.C.M.H. – DAKOS 16 – 11
Vandaag speelt SCMH tegen DAKOS. Eef Donkers is pupil van de week. DAKOS is een leuke ploeg, waarvan SCMH de vorige keer heel ver heeft verloren. SCMH begint heel goed aan de wedstrijd. Na 5 minuten staan zij al met 3-0 voor. DAKOS schrikt hiervan en hun aanvallen lopen niet goed. SCMH blijft scoren. DAKOS kan terugkomen tot 6-5, maar kan niet naast SCMH komen. SCMH scoort weer door en gaat met een 10-6 voorsprong de rust in.
Meteen na rust opent SCMH de score. Er worden veel afstandsschoten gescoord. DAKOS kan niet meer terugkomen. SCMH wint haar eerste wedstrijd van het buitenseizoen met 16-11. Het was een leuke wedstrijd om te zien. Publiek bedankt!
Eef, bedankt voor het aanmoedigen! Volgende week speelt SCMH uit tegen koploper Melderslo.

Senioren 2. Nagekomen verslag.
Na 3 weken geen wedstrijd gehad te hebben, kregen we vandaag Bladella op bezoek. Een ploeg waar we in de 1e helft met zeer slecht weer 1 punt hebben behaald. Vandaag willen we de 2 punten behouden in Mariaheide! In het begin van de wedstrijd gaan we gelijk op en weten we beide een strafworp te benutten. Hierna begint het wat beter te draaien en weten we uit te lopen tot 4-1. Tot de rust worden aan beide kanten veel kansen gecreëerd waardoor we met 6-3 de rust ingaan.
Na rust weet Bladella nog 1 keer te scoren, maar hierna krijgen we grip op hun spel. Hierna weten we uit te lopen door mooi gecombineerde aanvallen, met verschillende doelpuntenmakers. Dit brengt de eindstand op 13-4. Publiek bedankt! Ingrid, Bente en Kristie bedankt voor het meespelen en jullie doelpunten!! Volgende week staat Rosolo op het programma, waar we onze supporters weer goed kunnen gebruiken.

Senioren 2. S.C.M.H. – Rosolo 3 9 – 4
Vandaag de wedstrijd tegen Rosolo. Vorige keer nipt gewonnen met 8-9, dus dit wordt een spannende wedstrijd. Rosolo opent de score van afstand 1-0. We krijgen vanuit een vrije worp een strafworp die Marianne er netjes in legt 1-1. Rosolo krijgt ook een strafworp 1-2. Ze komen 2 doelpunten los middels een korte kans 1-3. We krijgen genoeg kansen, nu de afronding nog! Bente krijgt een strafworp mee, die Marianne er ook netjes in legt 2-3. Elle trekt de stand weer gelijk, een mooie doorloop al 3-3. De kansen die we krijgen beginnen nu te vallen. Loes maakt een mooie doorloopbal, Marianne en Suzanne beide met een afstandsschot. We gaan met 6-3 de rust in. Even bijkomen van het toch wel warme weer en dan het veld weer op.
Na de rust een hele tijd geen doelpunten. Marianne scoort haar derde strafworp 7-3. De aanval loopt niet altijd even lekker, maar toch weet Ellen haar dame te slim af te zijn en scoort via een doorloopbal 8-3. Rosolo scoort na de rust hun enige doelpunt 8-4. Carla scoort vanuit een wegtrekbal het laatste doelpunt van de wedstrijd 9-4! De puntjes zijn weer binnen!! Kristie, Bente en Pien bedankt voor het spelen en reserve zitten. Pieter Jan bedankt voor het fluiten! Ook supporters bedankt!

Midweek. Be Quick – S.C.M.H. 6 – 7
Na een mooie aanval scoort Ilse de 0-1. Be Quick scoort 1-1, 2-1, 3-1, 4-1 en 5-1. Suus scoort 5-2, netjes! Rust.
Na een mooie combinatie tussen Marian en Carolien scoort Carolien door een wegtrekbal. Ook Ingrid schiet mooi van afstand 5-4 en daarna ook een strafworp 5-5. Helaas ook Be Quick 6-5. Daarna scoren Ilse en Bianca van verre afstand 5-7. GEWONNEN !!

Recreanten. Altior – S.C.M.H. 3 – 10
Fris maar met nog een zonnetje en met 11 man op de bank, gezellig dus.
Anick van achter de korf snel schotje aangeef Marlies 0-1. Tanja super leuk onder de korf korte aangeef Marlies 0-2. Ook Marion kan ’t met super aangeef van Yvonne R 0-3. Hun meteen 1-3 jammer. Snelle omdraaibal van Yvonne vdS en het is 1-4. Hun maken 2-4. Kom op! Bijna rust. Nu rust.
Ties scoort van mooi afstandje 2-5. Ook Tanja na mooi samenspel met Ties 2-6. Afvang van Anick en gooit ‘m erin
2-7. Jammer hun maken 3-7. Snelle aangeef en doorloop, samenwerk van Ties en Tanja, Ties scoort ‘m 3-8. We krijgen ’n strafworp, Marion zet ‘m 3-9. Yes, Gerdien zet ‘m 3-10. Yesssss gewonnen. Thanks Yvonne vd Staay!!

Junioren A1. S.C.M.H. – Spoordonkse Girls 7 – 7
Op deze warme zaterdagmiddag gaan we een wedstrijd spelen tegen Spoordonkse Girls. Helaas scoort SG de eerste en is het al vlug 0-1 en 0-2. Suze D scoort 1-2 met een afstandsschot. Sara scoort 2-2 met een doorloopbal. Ook Martje speelt goed en scoort 3-2. Rust.
Na héééél veel kansen scoort Sam 4-2 en omdat we zo aan het juichen waren maken ze meteen 4-3. Suze maakt de 5-3 met een mooi afstandsschot. Veel kansen maar het lukt maar niet. Gelukkig komt onze reddende engel Sara 6-3. Maar snel krijgt SG een strafworp en het is 6-4. Mooie rust pakt Emma en maakt zo een verdiend 7-4. Maar alweer meteen erna een punt voor SG 7-5. Ze maken er nog 1 7-6. Met nog een paar minuten stijgt de spanning en ze scoren nog een keer 7-7 met nog 1 minuut op de klok. Einde.
Bedankt Maaike, Lynn, Janske voor het meespelen !!

Aspiranten B1. S.C.M.H. – NDZW 10 – 8
Lynn probeert doorloop maar is verdedigd. Afstandsschot Mayke is verdedigd. Afstandsschot Fleur wordt afgevangen door Mayke. Leatitia springt goed tussen. Schot Mayke maakt het 1-0. Doorloopbal NDZW maakt het 1-1. Opening Fenne 2-1. Lynn krijgt een bal op haar vingers. Voetbal voor SCMH dus NDZW krijgt de bal. NDZW scoort 2-2. Mayke met een afstandsschot maar zit niet. NDZW met ’n schot maar wordt goed verdedigt door Janske. Fleur maakt met een afstandsschot 3-2. NDZW loopt met de bal. Sara onderschept de bal. Janske onderschept de bal. Afstandsschot Mayke maakt het 4-2. Voetbal NDZW. Schot van Sara maakt het 5-2. Snijden SCMH. Snijden NDZW. Voetbal NDZW. Blessure NDZW. Doorloopbal NDZW 5-3. Rust.
Vrije worp NDZW zit niet. Afstandsschot Mayke 6-3. Afstandsschot NDZW 6-4. NDZW 6-5 en 6-6. SCMH maakt 7-6. Afstandsschot Mayke 8-6. Sara maakt 9-6. Strafworp NDZW 9-7. Vrije worp NDZW zit niet. Strafworp door Lynn 10-7. Lopen SCMH. Schot NDZW maakt het 10-8. Einde wedstrijd. Super gespeeld!
Sara, Suze en Merel bedankt voor het meespelen !!

Pupillen F1. Pr.Irene – S.C.M.H. 8 – 7
Op deze zonnige ochtend hebben de meiden er zin in! Maar goh wat hebben we toch veel kansen om te scoren helaas elke keer net mis! Door goed samenspel van Lies maakt Geeke de 0-1 en Prinses Irene maakt vrij snel de 1-1. Een lang schot van Mirthe mist helaas de korf maar daarna scoort Geeke de 1-2. Prinses Irene maakt de 2-2 en de
3-2. Eef maakt de 3-3, dan is het rust.
Na de rust hebben we weer een paar goede kansen, maar dames we moeten echt beter verdedigen! Want ook al hebben we veel zin in Rock AM Ringoven we moeten echt ff bij de wedstrijd blijven! Dan maakt Eef de 3-4. Goed bezig dames! Eef maakt de 3-5. Prinses Irene maakt de 4-5. Eef maakt de 4-6. Prinses Irene maakt de 5-6 en Geeke maakt de 5-7. Prinses Irene weer de 6-7 en de 7-7 en de 8-7. Helaas verloren!
Strafworpen: Prinses Irene: 2. SCMH: Geeke 3 en Eef 2.