Midweek. De Kangeroe/SCMH – Rooi 5 – 3
Vandaag tegen de kampioen! We starten en kijken al snel tegen een 0-1 achterstand aan. We krijgen een malse regenbui over ons heen maar spelen stug door! Door een mooi doelpunt van Marjan wordt het 1-1 en tegen de rust scoort Laura op een afstandje de 2-1. Rust.
Na de rust wordt het 3-1 door Marjan. Rooi maakt 3-2 en 3-3. Carolien scoort na een mooie combinatie met Simone 4-3. We gaan aardig gelijkop maar lopen uit door een afstandsschot van Laura 5-3! Vasthouden nu! De laatste minuut! We houden het super dicht maar weten helaas niet meer te scoren. Dus het blijft 5-3. Gefeliciteerd!!
Dank Tanja, Lisanne en Ilse voor het meespelen !!

Junioren A1. S.C.M.H. – Blauw/Wit 5 – 5
Op een regenachtige donderdagavond gaan we een wedstrijdje knallen tegen Blauw/Wit A1. De laatste met ons teampje dus ons lief cadeautje als bedankje voor top coach Sanne werd met trots en tranen in de ogen ontvangen en dan nog een wedstrijd.
Het gaat gelijkop maar na meerdere kansen schiet Blauw/Wit de 0-1. Na regen komt zonneschijn en die brandt flink. Blauw/Wit maakt nog een punt 0-2. Sara neemt een vrije worp, jammer mis. Aanval heeft de bal, Suze schiet van afstand 1-2. Emma heeft de bal en schiet van afstand RAAK 2-2. We hebben veel kansen en even later schiet Sam van afstand 3-2. Blauw/Wit maakt even later 3-3. Rust.
Ojazeker, Suze scoort 4-4. Iedereen is fanatiek en vooral Sam die schiet een nette afstand 5-4. Helaas heeft Blauw/Wit hier ook een handje van en het is al vlug 5-5. We hebben goed gespeeld!
Lynn bedankt voor het meedoen !!

Aspiranten B1. S.C.M.H. – Avanti 6 – 7
We beginnen. We beginnen met een opening, helaas zit hij niet. Na een tijd maakt Avanti 0-1. Het gaat wat moeizaam. Maaike maakt een mooie aanval en scoort de 1-1. Avanti scoort 1-2 jammer. Hiske maakt een doorloop en we krijgen een strafworp. Jammer, hij is er net overheen. Janske maakt een bovenhandse doorloop en scoort 2-2. Avanti scoort 2-3 en Maaike maakt meteen erna de 3-3 met de 4plus. Avanti scoort erna de 3-4. Fenne schiet verdedigd jammer. Daarna een mooi afstandsschot van Fenne en ze maakt de 4-4. Rust.
We beginnen. SCMH scoort 5-4 door Maaike maar meteen daarna wordt het 5-5 en ook 5-6. Daarna scoort Lynn de 6-6. Janske onderschept de bal. We hebben kansen maar helaas net mis. Alle 2 de teams hebben verschillende aanvallen maar er komen geen doelpunten uit. Jammer voor ons! Avanti heeft een lange aanval maar we verdedigen goed. Uiteindelijk krijgen wij de bal en beginnen met een aanval. Daar komt ook een schot uit, maar helaas verdedigd. Het is nog 10 minuten en het blijft spannend. Het kan nog alle kanten op. Wie wordt kampioen?? De laatste wissels komen erin. Maaike heeft 2 mooie schoten, helaas mis. Ook Lynn schiet helaas mis. De bal wil er echt niet in. Even gemist maar het is 6-7 voor Avanti ……. De wedstrijd is afgelopen.
Helaas geen kampioen. We hebben ons best gedaan. Sara en Martje bedankt voor het meespelen!!
Hélène bedankt voor de trainingen en het coachen afgelopen seizoen. Mede door jouw bijdrage heeft het team zo goed gepresteerd en is erg gegroeid dit jaar !!

Pupillen F1. S.C.M.H. – Nijnsel 11 – 5
Vandaag tegen Nijnsel, de laatste wedstrijd. We hebben er allemaal zin in! Geeke scoort de 1-0, kei knap! We hebben veel kansen en Lies scoort, prachtig! Daarna een mooie van Geeke 3-0. Dan is het de beurt voor Nijnsel 3-1. Maar we komen snel terug 4-1 door Geeke. Daarna weer Nijnsel 4-2. Meteen weer 5-2 voor ons door Julia.
Na de pauze gaan we weer vol goede moed van start. Een heel mooi schot van Eef 6-2. Daarna is Eef goed op dreef, ze maakt 7-2, 8-2, 9-2 en 10-2!! Dan Nijnsel 10-3, 10-4 en 10-5. Dan een mooie door Geeke 11-5. Jaaaa!!! Gewonnen!
Strafworpen: 4-1 voor ons. Yara 2 keer, Eef en Lies 1 keer. Super goed gedaan meiden! Toppers zijn jullie !!