Eyckelkorf 1 – SCMH 1.  11-17
De tweede wedstrijd van het seizoen speelt SCMH uit bij Eyckelkorf. SCMH opent de score met een vrije worp. In dezelfde minuut scoort Eyckelkorf een vrije worp en trekken zij de stand gelijk. SCMH komt vrijwem meteen weer op voorsprong door een mooi afstandschot. Eyckelkorf mist een strafworp en vanaf dat moment kon Eyckelkorf niet meer bijkomen. Door beide ploegen wordt er leuk aangevallen. Bij SCMH vallen de kansen er goed in. Ze gaan met een voorsprong van 9-4 de rust in. De eerste minuten na rust begint Eyckelkorf met strakker verdedigen en heeft SCMH meer moeite met scoren. Eyckelkorf kan dit niet vasthouden en SCMH kan dan toch uitlopen tot een voorsprong van 7-17. De verdediging van SCMH mist in het laatste kwartier de concentratie waardoor Eyckelkorf terugkomt tot 11-17. Het was een vermakelijke wedstrijd met leuk spel vanuit beide kanten.
Ook de tweede wedstrijd heeft SCMH dus gewonnen en daarmee staan ze nu bovenaan.
Volgende week speelt SCMH om 13.30u thuis tegen NDZW. Tot dan!

Rosolo 3 – Scmh 2.             6-3
Het is een warme nazomerdag. We starten de wedstrijd best aardig en staan als eerste op het scorebord. Sanne scoort 0-1. Daarna is het Rosolo dat 2 keer scoort. 2-1. Gelukkig blijven we bij en scoort Dinfy de 2-2. We gaan met 3-2 de rust in. Na de rust loopt Rosolo verder uit en scoren wij nog 1 keer. Elle scoort een mooie doorloop bal. Het wordt uiteindelijk 6-3. Helaas! Door alle blessures en zwangerschappen in ons team hebben we met de wissels flink moeten puzzelen maar het is weer gelukt. Marion, Bente, Manon en Kristie hartstikke bedankt voor het meespelen! We hebben ook een nieuw lid in ons team. Anouk welkom in ons team! Volgende week 29 september spelen we weer thuis om 10:30 uur. Alle support is welkom! Tot dan!

De verslaggeving van de teams mogen DIGITAAL naar de pr-commissie gestuurd worden. email: prcommissiekvscmh@hotmail.nl.